Gizlilik ve Güvenlik

Biz kimiz?
Mermeroğlu Hukuk & Danışmanlık müvekkil adaylarının, müvekkillerinin ve siz ziyaretçilerin kişisel verilerinin korunmasına saygı duyar ve sizinle ilgili kişisel bilgileri yasalar çerçevesinde toplamayı, korumayı ve kullanmayı taahhüt eder.  www.mermerogluhukuk.com olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)’na uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmektedir. 

Hangi kişisel bilgilerinizi ne amaçla topluyoruz?
6698 sayılı KVKK uyarınca, www.mermerogluhukuk.com ile paylaştığınız kişisel verileriniz, tamamen veya kısmen, otomatik olarak veyahut herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak, değiştirilerek, yeniden düzenlenerek, kısacası veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işleme konu olarak tarafımızdan işlenebilecektir. KVKK kapsamında veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem “kişisel verilerin işlenmesi” olarak kabul edilmektedir.

Birçok internet sitesi gibi www.mermerogluhukuk.com’da, elektronik ağ bilgilerinizi ve makina bilgilerinizi işlemektedir. Sitemiz aracılığı ile, ziyaretçilerimizin işletim sistemlerine ilişkin bilgiler, tarayıcı yazılımları, IP (İnternet Protokolü) adresleri ve tarih, saat dahil olmak üzere, sitemiz dahilindeki (URL) tıklama akışları takip ve muhafaza edilmektedir. Bu bilgileri, sağladığımız hizmetleri iyileştirmek, sunucularımızın performansını izlemek ve iyileştirmek, siteyi yönetmek ve sair haklarımızı, güvenliğimizi veya müvekkillerimizin de dahil olmak üzere 3. kişilerin sair hakları ile güvenliğini korumak ve savunmak için kullanabiliriz. Ayrıca internet sitemizin daha kolay ve hızlı kullanımı için çerezlerden faydalanmaktayız. Çerez politikamız yazının devamında mevcuttur. Bilgilerinizi ise aşağıdaki amaçlar ile sınırlı olarak kullanmaktayız;
İşimiz hakkında sizinle iletişim kurmak;
Talep ettiğiniz yayınları, ürünleri ve hizmetleri sağlamak;
Sizi etkinliklere davet etmek ve kayıt etmek;
Sizi posta listemize eklemek ve ilginizi çekeceğine inandığımız materyalleri sizinle paylaşmak;
Talepleri, soruları ve şikayetleri işleme ve yanıtlama;
Sitemizdeki ürünlerimizi ve hizmetlerimizi yönetmek, izlemek ve iyileştirmek gibi makul şekilde ilişkili diğer amaçlar ve işlemler için.
Bilgilerinize, bu bilgileri yalnızca yararımıza ve talimatlarımıza uygun olarak işleyecek olan üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları erişebilir. Bununla birlikte kişisel bilgilerinizi açık talepleriniz haricinde, kendi kişisel amaçlarımızda kullanmak için üçüncü şahıslar ile paylaşmamaktayız.

Mermeroğlu Hukuk&Danışmanlık tarafından toplanan kişisel bilgilerin çoğu sizin tarafınızdan gönüllülük esasına dayalı olarak sağlanır. Örneğin bir posta listesine katılmak için kaydolduğunuzda bu işlemler gereği elde edilen kişisel veriler talebiniz doğrultusunda ve izniniz ile gerçekleştirilir. Bu süreçte bütün iş ve işlemler, (AB) 2016/679 Sayılı Genel Veri Koruma Yönetmeliği ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gerçekleştirilir.

Diğer sitelerden gömülen içerik
Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.
Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şekilde takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkileşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz?
Kişisel verilerinizi bizlerle paylaşarak kişisel verilerinizin yukarıda açıklanan esaslara göre toplanmasını ve kullanılmasını kabul etmektesiniz. İşbu hususu kabul etmemeniz halinde, lütfen sitemiz aracılığıyla bizlerle herhangi bir kişisel veriyi paylaşmayınız.

Yukarıda belirtilen biçimde topladığımız verileri üçüncü kişilere aktarmamaktayız. Ancak Mermeroğlu Hukuk&Danışmanlık, uluslararası ofisleri, ortaklıkları ve bağlı kuruluşları aracılığıyla dünya çapında faaliyet gösterir ve kişisel bilgileri ulusal sınırların ötesine aktarabilir. Site, çeşitli ülkelerde ve yargı bölgelerinde bulunan sunucu ve ziyaretçilerden erişime açıktır. www.mermerogluhukuk.com adresine eriştiğinizde veya bu adresi kullandığınızda, sizinle ilgili kişisel veriler bulunduğunuz ülke dışına anılan diğer yerlere aktarılabilir. 
Mermeroğlu tarafından sağlanmayan veya Mermeroğlu için işletilmeyen web sitelerine ait bağlantılar (“Üçüncü Şahıs Siteleri”) yalnızca size kolaylık sağlamak amacıyla paylaşılmıştır. Bu bağlantıları kullandığınız taktirde, www.mermerogluhukuk.com sitesinden çıkarsınız. Bu Gizlilik Politikası, Üçüncü Taraf Siteler için geçerli değildir. 

Verilerinizi ne kadar süre tutarız?
Trafik bilgileriniz (IP adresi, tarayıcı ve donanım bilgisi) doğrudan sizinle ilişkilendirilemeyecek şekilde (anonimleştirilerek) sınırsız olarak saklanır.
Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir. Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerindeki haklarınız
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca haklarınız şunlardır:
Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgi talep etme,
Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme.
Bu kapsamda veri sorumlusuna aşağıdaki iletişim vasıtalarını kullanarak başvurabilirsiniz. 

Verilerinizi nasıl koruyoruz?
Verilerinizin korunması amacıyla 6698 sayılı kanun ve bağlı yönetmelikleri anlamında teknik ve idari tüm tedbirler tarafımızca alınmaktadır.

İletişim bilgilerimiz
Aşağıda belirtilen yollardan birini kullanarak dijital veya fiziki olarak bize ulaşabilir, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu anlamında yukarıda belirtilen haklarınızı kullanabilirsiniz:
Adres: CEVİZLİDERE MAH. CEYHUN ATUF KANSU CADDESİ 145/19 BALGAT /ANKARA/TÜRKİYE
Ofis Tel: +90 850 644 84 59
Ofis GSM: +90 530 249 85 59
E-posta: contact@mermerogluhukuk.com

Telefon Et
Mail At